5η Ανάβαση - Περιήγηση Ποικίλου Όρους

Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Περιστερίου (ΑΟΔΗΠ) και ο Σύλλογος «Φίλοι Ποδηλασίας και Πεζοπορίας Περιστερίου» διοργανώνουν την Κυριακή 1-6-2008 στις 10,30 το πρωί, την ποδηλατοδρομία - αγώνα « 5η Ανάβαση -Περιήγηση Ποικίλου Όρους» συνολικής απόστασης 32 χιλιομέτρων για ποδήλατα τύπου mountain με την συμμετοχή έμπειρων ποδηλατών άνω των 18 ετών και είναι Open.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία των αθλητών ποδηλατών με το Ποικίλο Όρος και η αθλητική του καθιέρωση σαν τόπου αθλημάτων φιλικών προς το περιβάλλον και γίνεται όπως και τα προηγούμενα χρόνια στα πλαίσια του εορτασμού της «Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος».
Τόπος συγκέντρωσης και αφετηρία της ποδηλατοδρομίας είναι η Πλατεία Αγ. Αντωνίου Περιστερίου στον τερματικό σταθμό του ΜΕΤΡΟ. Έναρξη εγγραφών 9.00 πμ. Εκκίνηση αγώνα 10.30 πμ.
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ
Διαδρομή. Οι αθλητές θα ξεκινήσουν από την Πλατεία Αγ. Αντωνίου Περιστερίου και θα κινηθούν ομαδικά στις οδούς Πελασγίας - Φαβιέρου - Εθνική οδός Αθηνών-Κορίνθου μέχρι το κάτω άκρο του Δημόσιου Ψυχιατρείου, στροφή στο φανάρι δεξιά και μέσω των οδών Μιστρά και Βασ. Βουλγαροκτόνου θα εισέλθουν στο Άλσος Χαϊδαρίου (άσφαλτος 6,5 χιλιόμετρα). Τρία χιλιόμετρα μετά την είσοδο του άλσους Χαϊδαρίου, στην χωμάτινη διαδρομή προς την κορυφή του βουνού θα αρχίσει ο αγώνας μέχρι το βόρειο άκρο του και θα τερματίσει στην έξοδο από το βουνό στην περιοχή Πετρούπολης στις αθλητικές εγκαταστάσεις Γρηγορίου. (απόσταση 22 χιλιόμετρα). Μετά τον τερματισμό οι αθλητές θα έρθουν όλοι μαζί στην πλατεία Αγ. Αντωνίου Περιστερίου όπου θα γίνουν και οι απονομές.
Χρήση κράνους υποχρεωτική
Σ' όλη την διαδρομή θα υπάρχει υποστήριξη από αυτοκίνητα συνοδείας, ασθενοφόρου και τροφοδοσία.
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Α) Κατηγορία Αθλητών Σωματείων. Οι αθλητές σωματείων του πρωταθλήματος ποδηλασίας θα βραβευθούν σε ειδική κατηγορία ανεξάρτητα ηλικίας και εφ' όσον είναι πάνω από 10 αθλητές
Β) Κατηγορίες Ανεξάρτητων Αθλητών Αφορά όλους τους αθλητές που δεν εγγεγραμμένοι σε σωματεία του πρωταθλήματος ποδηλασίας.
Β1 Κατηγορία: άνδρες από 18 μέχρι 34 ετών
Β2 Κατηγορία: άνδρες από 35 μέχρι 44 ετών
Β3 Κατηγορία: άνδρες από 45 ετών και άνω
B4 Κατηγορία: Γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας
Βραβεύονται οι έξι πρώτοι κάθε κατηγορίας.

3 σχόλια:

Unknown είπε...

Νομίζω πως πρέπει να υποστηρίξουμε μια τέτοια εκδηλώση. Αυτό που μετράει, νομίζω, είναι η συμμετοχή και η προσπάθεια για να φτάσει κανείς στον τέρματισμό.

Unknown είπε...

ASXETO ME TO 8EMA
XPHSTO EYXARISTO GIA THN BOH8EIA, FOBERH BOLTA STON PEIRAIA, MH MASAS, NA EPXESAI STIS BOLTES KAI SOY EGGYOMAI OTI 8A DEIS MEGALH BELTIOSH.

PROSKALO KAI OLES - OLOYS OSOYS TOYS APESOYN OI BOLTES ME TO PODHLATO KAI NOMIZOYN POS DEN 8A TA KATAFEROYN KAI 8A EINAI BAROS STHN PAREA. ELATE NA XAPOYME MAZI TIS EKTOS POLHS DIADROMES. telos

christoferli είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

Visitors

Αναγνώστες